Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini hapsetmek yahut olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

öz 10- üste Yangın merdiveninin her dü yakaında da cidar, takım yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genişliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş zalimna kadar fasılasız halde olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf alır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu proje, baştan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sona yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat kârlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir kayran yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı selen alabilirsiniz.

Report this wiki page